2012. február 24., péntek

Cyntianne Taylor - Sherringthon család (ZS12) - Jelenlegi ára: 600 Ft *

Gertrude sápadtan bámult a férfira: - David, ugye csak viccelsz... A férfi komor arccal nemet intett a fejével: - Ha nekem nem hiszed el, akkor kérdezd meg a férjedtől! Gertrude a párnájára hanyatlott, és ott zokogott keservesen. A férfi csak nézte egykedvűen, könyörtelen tekintettel, majd mégis úrrá lett rajta a sajnálat. Csókokkal borította be szerelme vállait, aztán elsimította selymes haját és a füléhez hajolva belesúgta: - Gertrude, könyörögve kérlek, válassz engem! Ez a kastély, a vagyon nem adhatja meg a számodra azt a boldogságot, amit én ezüsttálcán helyezek a lábaid elé. Gertrude hirtelen a hátára fordult, és szipogott néhányat, mielőtt megszólalt volna: - David, ezt már végig kell csinálnom. De téged sem akarlak elveszíteni...
 
A könyv a képeken látható állapotban van.
 
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 23:39
. Cyntianne Taylor - Sherringthon család (ZS12) - Jelenlegi ára: 600 Ft

Fontos