2012. január 28., szombat

Rachel Gibson - Jégbe zárt szívek - Jelenlegi ára: 2 392 Ft !


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
216351
Rachel Gibson
Jégbe zárt szívek
A Jégbe zárt szívek Rachel Gibson amerikai bestsellerszerző egyik legsikeresebb romantikus-erotikus regénye. A női főszereplő, Georgeanne igazi déli szépség, Playboyba illő idomokkal, üres pénztárcával és egy lemínuszolt bankkártyával. Gazdag és nála jóval idősebb vőlegényét, többek közt egy profi hokicsapat tulajdonosát, az esküvőjük napján mégis otthagyja: beugrik az első autóba, ami a ház előtt parkol. A kocsi John Kowalskyé, a hokicsapat kapitányáé. Magának való fickó, aki igaz, hogy fantasztikusan néz ki, viszont nagyon mogorva, sokat iszik, és túl van néhány váláson is.
Egyikőjük sem örül a véletlen találkozásnak, de izzik köztük a levegő, és mégsem tudnak ellenállni a vonzásnak. Együtt töltenek egy éjszakát, majd John gyorsan megszabadul a nőtől. A családjára nem számíthat, így Georgeanne kétségbeesésében egy étkeztető céghez jelentkezik szakácsnőnek. Remekül főz, ez tulajdonképpen az egyetlen dolog, amihez ért. Az üzlet szépen virágzik, de 7 év elteltével egy váratlan pillanatban egy fogadáson újból összefutnak Johnnal.
A férfi szeretné felmelegíteni a kapcsolatot, viszont hideg zuhanyként éri a felismerés, hogy a régi együttlétből született egy kislányuk. Sok félreértés, kölcsönös bizalmatlanság és durva vádaskodás után, végül mégis olvadni kezd a jég; nagy nehezen mindketten képessé válnak arra, hogy túllépjenek saját árnyékukon, és nem csak folyton izzó vágyaiknak, hanem végre az érzelmeiknek is szabad utat engedjenek.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 392 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 02:03
. Rachel Gibson - Jégbe zárt szívek - Jelenlegi ára: 2 392 Ft

Fontos